Røgild´s Siiri Fenja Kerst Tys

Født: 19.02.19

HD: venstre A - højre C  = C

AD: 0

CDF: fri

Mor: Røgild´s Fenja Jurre

Far: Kerst Tys V.´T Honsdraf

Vi har altid haft et ønske om at få en brun tæve efter Fenja.
Da hun i 2017 blev parret og fik brune hvalpe, var det ikke rigtig muligt at beholde en brun tæve. De to der var sendte vi til henholdsvis Norge og Finland efter forespørgelser derfra.
Så da Fenja skulle parres igen var det vores ønske at bruge samme kombination, da vi havde set hvalpene fra det første kuld vokse sig til velfungerende hunde.
Så nu har vi lille brune Siiri.

Vores lille brune prinsesse var til sin første udstilling lige fyldt 4 måneder. Fredag blev hun anden bedste baby. Søndag blev hun bedste baby i racen med en Kritik som vi syntes er rigtig fin. 

4 months old bitch good size - nice body - correct size - lovely feminin head - correct neck and topline - enough angulation front and rear - moves very nicely for her age.

7.-8. december 19 var Siiri til sin første udstilling som Junior, første udstilling i Tyskland så også første gang lang køretur og overnatning/ferie med os.
Den første dag syntes hun det var vildt overvældende. Det var også den mest kaotiske udstilling vi nogen sinde har været til. Søndag var hun en hel anden, afslappet og med på hvad der skulle foregå og det gav pote. Vinder sin klasse med exellent, høster sit første tyske junior certifikat. Super stolte er vi af vores brune exellent pige.
Resten af de tyske udstillinger vi meldte Siiri til som junior blev jo grundet Covid19 aflyst, så hun nåede ikke flere gange at få mulighed for at blive Tysk junior Champion.

29.08.20 Siiri fik til Stabyhoun klubbens special udstilling i mellem klassen Exelent med CK. Første brune tæve som har opnået dette i Danmark🥰 Vi er super stolte og glade. 

2021 - vi har fået en længe ventet kombination godkendt på Siiri. Siiri blev 11. november 2021 mor til 10 hvalpe. 

Siiri fik sit 2. kuld hvalpe den 20.08.23 med Røgild´s Ozzie Tjitske Melle.

Der kom 8 hvalpe- 2 hanner og 6 tæver. Alle sort/hvide hvalpe, da Ozzie ikke er bærer af det brune gen.

Pedigree Siiri

Siiri kritik Munkebo 2020

Del siden