INTERNATIONAL UDSTILLINGS CHAMPION

Dansk Champion

Norsk Champion

Tysk Champion

Dansk Junior Champion

NORDV-18

VDH-Frühjahrsieger19 Europasieger19

Marrondales Nienke 

Født: 16.03.17

HD: A

AD: 0

CDF: fri

Mor: Maaike

Far: Gijs-Ymte Fan´t Peelhiem

Vi besluttede i 2016 at inden for de næste år skulle vi have en ny linie fra Holland. Vores hollandske Tjitske var jo på vej til at blive en ældre dame og skulle vi have to linier var det tiden. 

Så det var naturligt for os at tænke hollandsk igen. Blodlinierne blev studeret, vi ville ikke have noget som var i avlen i DK i forvejen så der var jo ikke så mange muligheder. 
Pludselig var kombinationen lige for næsen af os - og nu bor Nienke hos os!
Det har kostet et par besøg i Holland, for vi ville jo gerne se hende vokse op inden vi tog endelig stilling til om det var hende.
Hun er faldet godt til og vokset sig nu til en stor og flot pige.

Nienke blev BIR i Fredericia 2018 og fik sit første CERT og Junior CERT. Siden har hun prøvet dette nogle gange og hun har nu som den første Stabyhoun i Danmark fået titlen Dansk Junior Champion.
Nienke tog på ferie i Norge i november 18. Det har givet flere flotte rosetter og titlen NORDV-18.

Maj 2019: Nienke udstilles bla i Dortmond(Tyskland) og opnår at blive Fruhjahrsiger19 og Europasieger19. BiR høstede hun også. Hun har nu også mange CACIB, men er ikke gammel nok endnu til forhåbentlig at kunne indløse dem.

Juni 19 Juhu Nienke Dansk Champion og Norsk Champion. Vi er så stolte og glade for vores Nienke. Nu venter vi på hun kommer i løbetid og måske få hendes første kuld hvalpe. Derefter måske fortsætte hendes udstillings Karriere. 

September 2019 fik Nienke sit første kuld hvalpe. Interessen for hvalpene har været rigtig stor. Nienkes blodlinier er ret spændende og vi har valgt en hanhund ud fra det samme. Så der har været stor interesse fra opdrættere. Så hvalpene vil blive spredt over hele Norden. 
Den sidste pige vil ikke få adresse ændring, hun bliver her hos os - Røgild´s Una Nienke Maiko Sjobbe. Hun har fået sin helt egen side. Fra dette Kuld er der 2021 kommet en hanhund på hanhundelisten Røgild´s Uno Nienke Maiko.

Juli 2020 fik Ninke hendes andet kuld hvalpe. Denne gang har vi brugt en hanhund vi selv har opdrættet . Igen er der stor efterspørgele efter tævehvalpe til udlandet. Vi håber en af drengene fra dette kuld engang kan være god nok til at komme på hanhundelisten i DK.

2021 - Nienke har fået sit 3. kuld. Denne gang med Hollandsk hanhund 9 stk, hvoraf en hanhund skal til Sverige som mulig hanhund i avlen. Der er flere hvalpe, både han og tæver der er ønske om at bruge i avlen her i DK.

Nienke fik sommer 2023 sit sidste kuld hvalpe med frostsæd fra hanhund vi har sendt til Finland - Røgild´s Rocky Keescha Kerst - 8 flotte hvalpe kom der.Nienke er nu flyttet til Odense som seniorhund. Her bliver hun forkælet ud over alle kanter.

Juni 2019 - Dansk Champion
Juni 2019 - Dansk Champion
BIR og Nordisk Vinner
BIR Norge
BIG Norge

Nienke 5 måneder

Nienke 4 måneder

Nienke 7 uger

Pedigree Nienke

Del siden