INTERNATIONAL UDSTILLINGS CHAMPION

Dansk Champion

Dansk Junior Champion

Norsk Champion

Tysk Champion

Svensk Champion

Tysk Junior Champion

VDH-Frühjahr-jugendsieger19 

VDH-Europa-jugendsieger19

Jungensieger Hannover 19

Leipzig Sieger 19

German Winner 19

VDH-Frühjahr-Sieger 22

VDH-Europa-sieger 22

KBHV22

Dutch Vinner 22

Marrondales Hiske 

Født 31.01.18

HD: B

AD: 0

CDF: fri

Mor: NLCH Wyke Bente V. D. Wagenschuur

Far: Lokke Abe Ut it Hou en Hus

Ja lige pludselig fik vi en hund mere. Særlige omstændigheder gjorde at hun blev vores Hiske. Nu har vi to teenager piger.... Hiske har en super afstamning som vi ser frem til muligheden for at avle på, hvis alle krav jo opfyldes til det. 

Den første "forhindring" klarede hun med bravur. Til udstillingen i Herning 2018 om lørdagen blev hun BIM og fik CERT og Junior CERT. 

Anden forhindring klarede hun også med HD B og AD 0

Udstillingen i maj 19 i Roskilde gav hende BIM lørdag, Cert og juniorcert. Søndag 2. Bedste tæve og det bedste var hendes tredje junior cert. Så nu kan hun som den 3. Stabyhoun i DK kaldes Dansk junior champignon DKJUCH

Weekenden efter gik turen til Dortmund(Tyskland) og hvilken weekend. Fredag BiR og titlen VDH-Fruhjahrs-jungensieger19 og bedste junior. Det fortsatte søndag også bedste junior, 2. Bedste tæve og titlen VDH-Europa-jugendsieger19. Hun har nu desuden 2 tyske juniorcerter. 

Lørdag gik turen til Avlerdag i Holland. Hiske skulle vises sammen med hendes søskende. Hun fik en flot kritik som slutter med ordene. "Et fantastisk avlsmateriale." 

Første weekend i juli kørte Per og Hiske til Hannover udstillingen. Det var sidste weekend Hiske kunne stille i junior klasse. Hun manglede et juniorcertifikat så er hun Tysk juniorchampion. Det fik hun og desuden titlen Jungensieger Hannover 19.

Første debut udenlandsk i åben klasse var Leipzig i Tyskland den 24.-25.08 2019 - og mon ikke hun var klar!! Begge dage bedst i racen med CACIB, Certer, og flotte Kritiker. Lørdag blev hun ud valgt til Show slut Ring mellem de 6 bedste. Så nu kan hun også føje Leipzig Sieger 19 og German Winner 19 på sit visitkort. 

7.-8. december 2019 i Kassel (Tyskland) var Hiskes sidste udtilling før vi håber på hun bliver mor. Hun blev bedst i Racen lørdag og fik det 4. tyske certifikat vi håbede på, så hun nu kun skal blive gammel nok før hun forhåbenlig kan få det 5. og sidste for at opnå titlen til Tysk Champion.

Hiske blev februar 2020 mor til sit første kuld - 10 smukke hvalpe, 2 brune og 8 sorte og hvide. En stor mundfuld for en ung førstegangs mor, men i fællesskab er alle nu flyttet til deres nye familier rundt om i verden.

19.06.20 til international udstilling i Vejen blev Hiske Dansk Udstillings Champion. Det udløste også hendes Cert fra udstillingen I Norge at hun også nu er blevet Norsk Champion.

September 2021 - Hiske mor for anden gang - 8 hvalpe, hvor de 2 er brune.  

Maj 2022 - Hiske bliver bedst i Racen i Sverige får Cert og er nu Svensk Champion som den første stabyhoun i Sverige uden at skulle have jagt prøver.
Det betyder også at hun nu er INTERNATIONAL CHAMPION.

Ved udstilling i Dortmund sidst i maj 22 blev hun bedst i Racen begge dage og blev Tysk Champion og kunne tilføje flere titler til sit CV.

Juli var vi en tur på besøg hos en hanhund i belgien. Desværre viste det sig at hanhunden var steril.

Da der nu ikke kom hvalpe optog hun hendes udstillings karriere. 
Blev Købenshavns vinder i september i Ballerup 22.

Sluttede af med en tur til Hollandsk Winner Show. Sikken afslutning på 2022.
Per og Hiske har været på tur sammen til Holland til det store Dutch Winner Show afholdt i Leuwarden 25.-27. november.

Hun blev bedst i racen blandt 27 tilmeldte Stabyhoun. Når man bliver det så er man inviteret til at deltage i showringen. Stabyhoun er jo en jagthund og hører til gruppe 7.

Her blev hun blandt dem alle nr 3, hvilket er kæmpe stort idet en Stabyhoun sjældent kommer så langt.

Ved de hollandkse udstillinger har de også en konkurrence om at blive bedst blandt de hunderacer som har Holland som moderland. Her blev hun nummer 2.

Det er kæmpe, kæmpe stort, og så i racens hjemland. Vi er så glade for vores Hiske.

Hiske kom i løbetid januar 23, og vi besluttede og parre hende. Det resulterede i en sensation. Hiske fødte 14 levedygtige hvalpe helt af sig selv og alle overlevede.

Nu bor hendes datter Issi hos os.

November 2018 - Hiske er 9,5 måned
Bedst i racen og Hollandsk Winner 2022
Bedst i modsat køn Herning 2019
Pokaler og rosetter fra Hollandsk Winner Show 2022

Hiske Pedigree

Del siden